Jasa Kumpeni Sumber-sumberna

icon of Bluetooth IoT

Bluetooth
Produk IoT

icon of Bluetooth Products Developments

Pangembangan Produk Bluetooth

icon of Customer Firmware Programming

Nyayogikeun SDK,API / Palanggan
Pamasangan Firmware

icon of Bluetooth IOT ODM and OEM Services

Bluetooth IoT ODM
& Layanan OEM

MOKOSMART parantos dipidangkeun ku

icon of Google
icon of Apple
icon of CISCO
icon of SGS
icon of PWC
icon of VALE
icon of ORACLE
icon of JABIL
icon of VIVO

Parangkat BLUETOOTH
Pamekaran

Salaku tambahan kana produk standar Bluetooth, MOKO nawiskeun lega
rupa-rupa pilihan kustomisasi anu ngaktipkeun khusus pikeun konsumén
aplikasi sareng solusi Bluetooth IoT. Kami gaduh propésional
Urang Sunda&D tim(70 insinyur) pikeun ngembangkeun perangkat keras sareng…

MKGW1-BW Bluetooth Gateway
In-House Electronic Manufacturing

Éléktronik DI-RUMAH
MANUFACTURING

Langsung ti pabrik, nurunkeun biaya anjeun. MOKO asli pabrik alat pinter Bluetooth. Kami nyayogikeun kabeungharan solusi produksi, tiasa ngarobih Bluetooth anu dirobih parameter produk numutkeun pelanggan anu ditangtukeun…

KUALITAS
Asuransi

MOKO gaduh manajemén supplier lengkep sareng anu bakal sumping
sistem pamariksaan. ISO9001 kami, ISO14001, ISO13485, éta, BSCI
standar sistem produksi spésifikasi tinggi pikeun mastikeun kualitas stabil…

Quality Assurance
MKGW1-BW Bluetooth Gateway

Parangkat BLUETOOTH
Pamekaran

Salaku tambahan kana produk standar Bluetooth, MOKO nawiskeun lega
rupa-rupa pilihan kustomisasi anu ngaktipkeun khusus pikeun konsumén
aplikasi sareng solusi Bluetooth IoT. Kami gaduh propésional
Urang Sunda&D tim(70 insinyur) pikeun ngembangkeun perangkat keras sareng…

In-House Electronic Manufacturing

Éléktronik DI-RUMAH
MANUFACTURIN

Langsung ti pabrik, nurunkeun biaya anjeun. MOKO asli
pabrik alat pinter Bluetooth. Kami nyayogikeun kabeungharan
solusi produksi, tiasa ngarobih Bluetooth anu dirobih
parameter produk numutkeun pelanggan anu ditangtukeun…
Quality Assurance

PAMASTIAN KUALITAS

MOKO gaduh manajemén supplier lengkep sareng anu bakal sumping
sistem pamariksaan. ISO9001 kami, ISO14001, ISO13485, éta, BSCI
standar sistem produksi spésifikasi tinggi pikeun mastikeun kualitas stabil…

PASAR PELANGGAN

RÉCIL PINJANG
TOKO
Nyiptakeun pangalaman di toko anu langkung narik ati Ku MOKOSMART
Lantera Bluetooth, klien tiasa nampi tawaran instan sareng terbatas nalika aranjeunna
leumpang di jero toko atanapi toko. Kalayan spidol ieu, konsumén
ogé tiasa napigasi toko sareng anjeun tiasa ngahasilkeun statistik dina
kalakuan aranjeunna.
Palayanan Kaséhatan
Aplikasi
MOKO lantera pinter tiasa dianggo pikeun sababaraha fungsi sapertos ngajaga
tab dina alat, aset sareng pasién. Téknologi suar Bluetooth aya diantara
solusi anu paling épéktip sareng épisién anu tiasa dikaluarkeun dina
rohangan Podomoro ayeuna pikeun rupa-rupa aplikasi dumasar lokasi-.
Fasilitas &
Gudang
Beacon Bluetooth tiasa nyaritakeun dimana dimana asét iraha waé. Anjeun tiasa
nyukcruk sagala aset pindah. Perusahaan tiasa gampang ngalacak nilai tinggi
aset, ningkatkeun efisiensi bisnis sareng ngirangan biaya operasi hasilna
aset ti tempat anu teu dipasang.
Industrial 4.0
Kiwari, Nyukcruk forklift, palét, pagawe, kontraktor, datang, pakakas
sacara real-time, digitalisasi fasilitas pabrik sareng asetna pikeun kéngingkeun lokasi sareng
pisibilitas kaayaan penting pisan pikeun manajemén résiko anu langkung saé, kontrol biaya, jeung
manajemén throughput. MOKOSMART tiasa ngabantosan anjeun ngahontal digital
target dina gudang atanapi fasilitas manufaktur kalayan perangkat keras BLE kami
sareng firmware.
Sateuacanna
Teras

APLIKASI

Toko Ritel pinter
Diajar Langkung Seueur>
Aplikasi Perawatan Kaséhatan
Diajar Langkung Seueur>
Industrial 4.0
Diajar Langkung Seueur>
Sarana & Gudang
Diajar Langkung Seueur>
Sateuacanna
Teras

BLOG & BERITA

Milari solusi akhir-akhir
DI BLUETOOTH IOT

Patarosan ngeunaan iBeacon & Eddystone, Gerbang BLE, sareng Sénsor Bluetooth? Peryogi Quote pikeun Certified BLE Beacon, JADI
Gerbang, Modél BLE, atanapi Peryogi Custom Hiji Alat Bluetooth Anyar? Ngobrol sareng Ahli Bluetooth Kami Ayeuna.

Ngobrol sareng Ahli