Jasa Kumpeni Sumber-sumberna

H7 Helm Beacon

The H7 lantera beacon mangrupakeun IP67 tahan cai BLE lanté kuat. Kalayan shockproof sareng tahan suhu anu luhur, H7 lantera beacon utamina dirancang pikeun lingkungan anu keras, sapertos pabrik, torowongan, tambang, gudangna, situs pangwangunan, jsb.
Armband atanapi hiasan sisi dua sisi sayogi. Pangguna tiasa ngahontal pelacakan tanaga&posisi, réspon darurat, patroli calakan, jsb.

• Nordic nRF52810 / Telink TLSR8258(Hardware cocog sareng Bluetooth 5.0 )
• RFID pikeun kontrol aksés; NFC pikeun hudang-hudang.
• Sensor accelerometer pikeun deteksi gerak tiasa ngaidéntifikasi naha Beacon pindah.
• Aplikasi smartphone(ios & Android, sareng nyayogikeun SDK)gampang ngatur sadaya parameter.

Ikon tina Apple iBeacon
Ikon Eddystone
renzheng
Sateuacanna
Teras

H7 Helm Beacon

H7 mangrupikeun lantera B67 tahan cai IP67. Kalayan shockproof sareng tahan suhu anu luhur, H7 khususna dirancang pikeun lingkungan anu keras, sapertos pabrik, torowongan, tambang, gudangna, situs pangwangunan, jsb.
Armband atanapi hiasan sisi dua sisi sayogi. Pangguna tiasa ngahontal pelacakan tanaga&posisi, réspon darurat, patroli calakan, jsb.

• Nordic nRF52810 / Telink TLSR8258 (Hardware cocog sareng Bluetooth 5.0 )
• RFID pikeun kontrol aksés;NFC pikeun hudang-hudang.
• Sensor accelerometer pikeun deteksi gerak tiasa ngaidéntifikasi naha Beacon pindah.
• Aplikasi smartphone (ios & Android, sareng nyayogikeun SDK) gampang ngatur sadaya parameter.

Ikon tina Apple iBeacon
Ikon Eddystone
renzheng
Ikon tina Bluetooth

Bluetooth 5 Cocog sareng

Ikon tina IP67 Waterproof

IP67

Ikon Batré Anu Kaganti

Batré Anu Kagantian

Ikon Akselerator

Gancangan

kalis seuneu

Tahan seuneu

Ikon tina DFU-OTA

OTA

Lingkungan jero sareng luar anu kasar usecase dimungkinkeun

Kalayan tahan cai tinggi&kisaran suhu operasi shockproof sareng lega ngamungkinkeun H7 lantera beacon janten tahan ka lingkungan anu ekstrim, sapertos kaayaan hujan sareng salju. H7 sampurna pikeun lingkungan industri anu kasar bari ngajaga kinerja produk anu stabil

Lingkungan jero sareng luar anu kasar usecase dimungkinkeun

Lingkungan jero sareng luar anu kasar usecase dimungkinkeun

Kalayan tahan cai tinggi&rentang suhu operasi shockproof sareng lega ngamungkinkeun H7 Beacon janten tahan ka lingkungan anu ekstrim, sapertos kaayaan hujan sareng salju. H7 sampurna pikeun lingkungan industri anu kasar bari ngajaga kinerja produk anu stabil

Nyukcruk tanaga&posisi

Nyukcruk tanaga & posisi

H7 lantera beacon éfisién dina ngawaskeun gerak masarakat, boh di jero rohangan boh di luar. Identipikasi naha padamelna aya di zona katuhu.
Ngaleutikan kamungkinan kajadian dimana pagawé nyimpang tina situs na.

Sumawonna, ku ngirimkeun sinyal posisi real-time sareng dipidangkeun ku sensor akselerator 3 sumbu, H7 gunana pikeun organisasi pikeun nganalisis pagawé’ jam damel.

Pencét tombol pikeun pitulung darurat

Pencét tombol nalika pagawé ngaraos teu damang atanapi peryogi.

Ningkatkeun pisibilitas insiden sareng ngirangan waktos réaksi darurat ngalangkungan béwara real-time.

Pencét tombol pikeun pitulung darurat

Pencét tombol pikeun pitulung darurat

Pencét tombol nalika pagawé ngaraos teu damang atanapi peryogi.

Ningkatkeun pisibilitas insiden sareng ngirangan waktos réaksi darurat ngalangkungan béwara real-time.

Manajemén kontrol aksés

Manajemén kontrol aksés

RFID(NFC) chip dipasang, H7 lantera beacon lumaku pikeun aksés aksés. Access Control mangrupikeun padika pikeun ngawas sareng ngawatesan saha waé anu ngagaduhan aksés kana konstruksi atanapi padamel industri anjeun dina waktos mana waé. Salaku tambahan, H7 lantera beacon seueur dianggo di rumah sakit, sakola atanapi perumahan.

Kalayan batré anu tiasa diganti 550mAh CR3032, H7 tiasa dianggo dugi ka 2 taun atanapi langkung. Pikeun ngajantenkeun H7 langkung lami deui, kantun ngagentos batréna.

Tx Kakuatan
    
Interval ADV
34 bulan
Hirup Batré * 1 slot aktip, 1000interval ADV ADV na 0 kakuatan dBm Tx, tanpa 3-sumbu G-sensor

Kalayan batré anu tiasa diganti 550mAh CR3032, H7 tiasa dianggo dugi ka 2 taun atanapi langkung. Pikeun ngajantenkeun H7 langkung lami deui, kantun ngagentos batréna.

Tx Kakuatan
     
Interval ADV
34 bulan
Hirup Batré * 1 slot aktip, 1000interval ADV ADV na 0 kakuatan dBm Tx, tanpa 3-sumbu G-sensor

Kalayan batré anu tiasa diganti 550mAh CR3032, H7 tiasa dianggo dugi ka 2 taun atanapi langkung. Pikeun ngajantenkeun H7 langkung lami deui, kantun ngagentos batréna.

Tx Kakuatan


Interval ADV
34 bulan
Hirup Batré * 1 slot aktip, 1000interval ADV ADV na 0 kakuatan dBm Tx, tanpa 3-sumbu G-sensor
Tilu pandangan H7 Helm Beacon

Kakuatan

Sasayogian tanaga

Diganti batré CR5032 koin lithium koin 550mAh

Arus rata-rata

15.3antara séjén (Setélan standar, tanpa 3-sumbu G-sensor)
26antara séjén (Setélan standar, deteksi gerak sok aktip)

Saumur hirup

5 taun (Setélan standar, tanpa 3-sumbu G-sensor)
2 taun (Setélan standar, deteksi gerak sok aktip)

Fitur Umum

Chip Utama

Nordic nRF52810 / Telink TLSR8258

Bluetooth

Bluetooth 4.2 (hardware cocog sareng Bluetooth 5.0)

Kisaran

Nepi ka 150 méter (di daérah terbuka sareng teu aya halangan)

Diménsi

57.4mm x 41.4mm x 18.7mm (Beacon)

Tipe anteneu

PCB Dina kapal

Bahan

ABS + PC

Tahan cai

IP67

Warna

hawuk

Pamasangan

Stiker, Armband

Tombol

Tombol mékanis

LED

LED beureum tunggal

Sensor

3-sénsor akselerator sumbu (pilihan)/RFID(pilihan)

Fungsi

Format iklan

Apple iBeacon
Google Eddystone (UID, URL, TLM)
Data sensor MOKO BeaconX Pro ( kalayan sumbu G-sénsor 3-sumbu)

Konfigurasi

Setélan parameter anu tiasa dikonfigurasi

Sampel sénsor

Siaran atanapi bejaan data G-sensor 3 sumbu sacara langsung (kalayan sumbu G-sénsor 3-sumbu)

Deteksi gerak

3-sumbu G-sensor ngaidentipikasi naha Beacon ngalih pikeun ngarobah status iklan sareng data

Ngamutahirkeun firmware

Nordic DFU OTA / J-link

Konfigurasi APP

BeaconX Pro APP pikeun ios sareng Android Buka APP SDK pikeun palanggan pikeun ngembangkeun

Sértipikasi

AS (FCC)

Éropa (CE-RED, CE-LVD, CE-EMC, Ngahontal, RoHS )

Sertifikasi atanapi persetujuan sanésna tiasa disaluyukeun

Lingkungan

Suhu operasi

Umum -20 ° C / + 60° C

Suhu neundeun

-20° C / + 70° C (tanpa batré)
10° C / + 25° C (kalayan batré)

Kalembaban

0% ~ 95% (henteu kondensasi)

Ngarobih Logo

Ngaropea Paket

Ngaropea Paket

Parameter Pra-konfigurasi

Pra-konfigurasi
Parameter

Ngaropea
Sértipikasi

Programmer Firmware Palanggan

Programmer Firmware Palanggan

Ngaropea Hardware
Desain

Software & Dokuméntasi

Barang Katerangan Vérsi Ukuranna Update Terakhir
Solusi Chip Utama H7 RFID Beacon Produk Singkat.pdf 1.2 808KB 05/26/2021
Pamaké Mannual WC7220B0_Product_Brief.pdf 1.0 866KB 06/08/2020

Pidéo

Ngobrol sareng Ahli