Jasa Kumpeni Sumber-sumberna

Tombol panik B1 Bluetooth

B1 Bluetooth Panic Button nyaéta sénsor anu ngamungkinkeun pamaké pikeun ngirim waspada iklan SOS ka gateway ku ngan saukur mencét tombol SOS.. Kalawan sensor accelerometer terpadu, awan nu bisa ngadeteksi kacilakaan ragrag ngaliwatan data 3-sumbu jeung pemicu alarm. B1 tombol panik wearable nyaeta IP65 waterproof, eta bisa loba dipaké di hotél, rumah sakit atawa sakola pikeun minuhan perlakuan atawa panggero darurat.

• Chipset Nordic nRF52832
• Nepi ka 140m rentang iklan
• Universal Tipe-C panganteur
• batré Rechargeable kalawan 240mAh
• Sababaraha jenis pemicu kalawan tugas alarem béda
• rentang hawa Wide antara -20 ℃ nepi ka 60 ℃

renzheng
Sateuacanna
Teras

Tombol panik B1 Bluetooth

B1 Bluetooth Panic Button nyaéta sénsor Bluetooth anu ngamungkinkeun pamaké pikeun ngirim waspada iklan SOS ka gerbang ku ngan saukur mencét tombol SOS.. Kalawan sensor accelerometer terpadu, awan nu bisa ngadeteksi kacilakaan ragrag ngaliwatan data 3-sumbu jeung pemicu alarm. Tombol panik B1 anu tiasa dianggo nyaéta IP65 tahan cai, eta bisa loba dipaké di hotél, rumah sakit atawa sakola pikeun minuhan perlakuan atawa panggero darurat.

• Chipset Nordic nRF52832
• Nepi ka 140m rentang iklan
• Universal Tipe-C panganteur
• batré Rechargeable kalawan 240mAh
• Sababaraha jenis pemicu kalawan tugas alarem béda
• rentang hawa Wide antara -20 ℃ nepi ka 60 ℃

renzheng
Ikon tina Bluetooth

Bluetooth 5 Cocog sareng

Ikon Akselerator

Sénsor Akselerometer

Ikon Tombol

Tombol

Ikon Batré Anu Kaganti

Batré Rechargeable

Ikon tina LED

LED

Tahan cai

Motor

Buzzer

Ikon tina DFU-OTA

DFU-OTA

Alarm statik abnormal

Tombol panik B1 bakal memicu mékanisme alarm panik anu teu normal nalika nangtung pikeun langkung ti waktos anu ditangtukeun. Pamaké tiasa nyetél parameter siaran dumasar kana skénario pamakean anu saleresna. Samentawis éta, aya sababaraha mékanisme panginget pikeun pilihan, saperti bel ngageter, motor, jeung panginget LED.
Nalika operator ngagaduhan istirahat anu panjang nalika damel atanapi sepuh anu hirup nyalira tetep teu bagerak kanggo waktos anu lami, alarm bakal dipicu.

Alarm statik abnormal

Tombol panik B1 bakal memicu mékanisme alarm panik anu teu normal nalika nangtung pikeun langkung ti waktos anu ditangtukeun. Pamaké tiasa nyetél parameter siaran dumasar kana skénario pamakean anu saleresna. Samentawis éta, aya sababaraha mékanisme panginget pikeun pilihan, saperti bel ngageter, motor, jeung panginget LED.
Nalika operator ngagaduhan istirahat anu panjang nalika damel atanapi sepuh anu hirup nyalira tetep teu bagerak kanggo waktos anu lami, alarm bakal dipicu.

Tombol pemicu alarm

Panic Button mangrupikeun alat Bluetooth idéal pikeun hotél, industri médis atanapi asuhan. Kancing diagem dina awak, sareng sepuh atanapi karyawan anu damel nyalira tiasa mencét tombol pikeun memicu alarem sareng nyuhunkeun bantosan upami aya bahaya atanapi peryogi.. Nalika jalma anu ngagem B1 tetep statik, sénsor accelerometer bakal ngalaporkeun data atah accelerometer ka gateway teras alarm bakal dipicu upami data ragrag dideteksi.

Komunikasi jauh / kontrol

Tombol panik B1 napel dina kotak ubar atawa nu makéna, pamaké bisa ngalaporkeun waktu nginum obat ku ngaklik mékanisme pemicu sanggeus nginum obat. Bagian tukang teras bakal ngarékam pangobatan sapopoé sareng nganalisis naha pasien nuturkeun perawatan médis. Upami pangguna gagal ngalaporkeun obat dina waktos anu ditangtukeun, Sistim bakal memicu alarm pikeun ngingetkeun pamaké nginum obat.

komunikasi / kadali jauh

Tombol panik B1 napel dina kotak ubar atawa nu makéna, pamaké bisa ngalaporkeun waktu nginum obat ku ngaklik mékanisme pemicu sanggeus nginum obat. Bagian tukang teras bakal ngarékam pangobatan sapopoé sareng nganalisis naha pasien nuturkeun perawatan médis. Upami pangguna gagal ngalaporkeun obat dina waktos anu ditangtukeun, Sistim bakal memicu alarm pikeun ngingetkeun pamaké nginum obat.

Kalayan pisah 240 mAh Rechargeable Lithium batré,rentang hirup batré bisa nepi ka 90 poé lamun operasi poéan alat keur ngagolakkeun jeung motor diitung.

Tx Kakuatan
    
Interval ADV
14 bulan
Hirup Batré * 1 slot aktip kalawan 3-sumbu accelerometer sensor

Kalayan pisah 240 mAh Rechargeable Lithium batré,rentang hirup batré bisa nepi ka 90 poé lamun operasi poéan alat keur ngagolakkeun jeung motor diitung.

Tx Kakuatan
     
Interval ADV
14 sasih
Hirup Batré * 1 slot aktip kalawan 3-sumbu accelerometer sensor

Kalayan pisah 240 mAh Rechargeable Lithium batré,rentang hirup batré bisa nepi ka 90 poé lamun operasi poéan alat keur ngagolakkeun jeung motor diitung.

Tx Kakuatan


Interval ADV
14 bulan
Hirup Batré * 1 slot aktip kalawan 3-sumbu accelerometer sensor

Tombol

Tombol mékanis,Tombol reset

Sertifikasi

FCC, Kieu, Ngahontal, ROHS

Suhu operasi

Umum -20 ° C / + 60° C

Kalembaban

0% ~ 95% (henteu kondensasi)

Fitur Umum

Chip Utama

runtuyan nRF52 Nordic

Bluetooth

Bluetooth 4.2 (hardware cocog sareng Bluetooth 5.0)

Batré

Rechargeable batré Litium 240mAh

Kisaran

Nepi ka 140 méter (Buka wewengkon tanpa halangan)

Diménsi

73.1mm x 40,6 mm x 16,9 mm

Bahan

ABS + PC & TPU

Warna

Bodas

Pamasangan

Lanyard, stiker dua sisi

Tipe anteneu

PCB dina kapal

LED

Beureum, Héjo, Biru

Sensor

Sénsor akselerometer,motor jeung buzzer(85dB)

Software & Dokuméntasi

Barang Katerangan Vérsi Ukuranna Update Terakhir
Singket produk B1 panik Button Produk Brief.pdf 1.0 1625KB 02/24/2022

Pidéo

Ngobrol sareng Ahli