Jasa Kumpeni Sumber-sumberna

Beacons di Smart Home

Penginjil Tech parantos ngalakukeun padamelan anu luar biasa pikeun ngapopulerkeun Téhnologi Bluetooth Beacon. Saperti Panilitian ABI panganyarna, Pangiriman Bluetooth Low Energy Beacon diduga bakal ngaleuwihan unit 400M dina waktos salajengna 5 taun! Kalayan kamampuanna pikeun ngajadikeun otomatis sababaraha tugas kalayan lancar, beacon Bluetooth parantos dianggo dina séktor anu béda-béda, sareng Smart Homes Space teu acan katinggaleun.Ilaharna, Alat Beacon dipasang di bumi anjeun sareng ditempatkeun di tempat anu khusus pikeun ngirim sinyal ka alat anu nyambung. Anjeun kedah netepkeun aturan anjeun sateuacan masang bewara / panginget kanggo ditepikeun ka smartphone anjeun ngalangkungan aplikasi anu relevan.Sedengkeun seueur perusahaan anu ventured kana rohangan anyar ieu, MOKO remains the most well-established original manufacturer for Bluetooth beacons. Kami nawiskeun solusi otomatisasi bumi pinter anu jembar pikeun ngahijikeun rupa-rupa gadget pikeun hirup bumi anjeun!Upami anjeun diantara seueur jumlah anu gaduh bumi anu hoyong ngarobih bumi biasa janten adobes otomatis, maca pikeun diajar langkung seueur ngeunaan 5 aplikasi bumi utama Bluetooth Beacons

Nyiptakeun otomatis
Bumi kanggo Anjeun

Howd you like to return home from work and get a warm reception with a mug of tea the way you like it? Naon deui, bumi anjeun mendakan ayana sareng henteuna anjeun, ngahurungkeun sareng mareuman lampu pikeun anjeun komo ngahurungkeun sistem hiburan anjeun. Naha éta impian janten kanyataan?

Kalayan panerapan IoT pangénggalna di-bumi otomasi, sadaya éta sareng seueur deui ayeuna tiasa. Komo leuwih alus, anjeun teu kedah ngarusak bank pikeun ngarobih bumi saderhana anjeun kana rohangan hirup anu pinter anu endah. Kalayan sinar Bluetooth anyar anu tiasa dibayangkeun sapertos lampu lantip H2, anjeun bakal nampi bewara ngalangkungan telepon anjeun ngeunaan hal-hal sapertos nalika anjeun ngantunkeun panto anjeun teu dikonci, sareng seueur deui. Anu kedah anjeun lakukeun nyaéta masang beacon di padumukan anjeun, sareng sateuacan anjeun terang éta, anjeun bakal ngagaduhan bumi anu langkung palinter dina waktos anu lami!

Create san Auto mated Home for You

Sapi-up kaamanan anjeun

Beacon Bluetooth masihan anjeun kamampuan pikeun ngawas bumi ti jauh sareng bahkan ngendalikeun konci panto anjeun. Upami éta kantos ngalenyepan pikiran anjeun pikeun ngonci panto(s), lampu bumi sacara alami bakal ngonci aranjeunna, ngajantenkeun bumi anjeun aman tina maling. Henteu ngan ukur éta, tapi aranjeunna ogé tiasa muka konci éta iraha aranjeunna ngadeteksi ayana anjeun caket bumi. Beacons ogé tiasa raos ayana individu séjén di imah anjeun sareng ngabéjaan anjeun langsung.

Beacon Bluetooth sapertos H4 Sensor bakal nganggo termostat pikeun ngawas paningkatan suhu di bumi anjeun sareng ngingetkeun anjeun ngeunaan haseup atanapi seuneu alit. Jalan dieu, anjeun tiasa nyegah aya seuneu kaluar sateuacanna kaluar tina tangan. Upami anjeun paduli kaamanan pribadi sareng bumi anjeun, langkung saé masang beacon Bluetooth ayeuna!

Beef-up your security

Konservasi Énergi

Nalika anjeun damel nuju ngirangan biaya hirup anjeun, Beacons Bluetooth bakal gampang. Beacons henteu ngan ukur ramah-saku, tapi éta ogé pemancar BLE ringan anu anjeun peryogikeun pikeun ngarobih bumi biasa anjeun kana rohangan hirup otomatis. Aranjeunna nganggo infrastruktur sareng instalasi hardware anu murah.

Sumawonna, ngamangpaatkeun beacon di padumukan anjeun masihan anjeun alat hemat biaya anu épéktip dina tagihan énergi anjeun. Contona, beacon otomatis bakal raos sareng ngahurungkeun / pareum lampu iraha anjeun lebet / kaluar kamar. Éta ogé tiasa mareuman alat anu panginten parantos ditetepkeun tapi henteu dianggo ayeuna. Ku sabab kitu, nyebarkeun beacon Bluetooth ngahémat artos dina jangka panjang.

Energy Conservation

Aktipkeun sareng Pareuman Alat di Bumi Anjeun

Anggap anjeun mandi sareng anjeun hoyong ngupingkeun sababaraha musik. Upami anjeun gaduh beacon Bluetooth dipasang di bumi anjeun, anjeun bakal tiasa ngahurungkeun sistem musik ti jauh sareng senang. Anjeun gaduh kakawasaan pikeun ngahurungkeun / mareuman alat naon waé di ruang tamu anjeun salaku pertimbangan lokasi mikro khusus anjeun. Naon deui, anjeun tiasa nyetél béwara atanapi panginget anu anjeun badé kéngingkeun tina alat anjeun. Ieu motong sadaya gadget, ti hiburan dugi ka sistem kaamanan anjeun. Contona, anjeun tiasa maréntahkeun mercusuar pikeun ngirim bewara / bewara iraha waé kopi anjeun siap atanapi nalika anjeun endog dina kulkas-freezer.

Enable & Disable Device sin Your Home

Personalisasi Ruang Bumi Anjeun

Beacon Bluetooth meta nurutkeun kahoyong anjeun, kecuali pikeun masihan anjeun kadali anu penting. Aranjeunna nganggo téknologi iBeacon pikeun diajar pola perilaku pangguna sapertos jinis kopi anu anjeun resep, setélan lampu anjeun anu pikaresep, pilih jinis musik, acara tv, sareng seueur deui pikeun masihan anjeun mata pencaharian anu raoseun. Anjeun ogé bakal tiasa napelkeun tugas khusus pikeun alat Bluetooth Low Energy khususna nganggo beacon anu dipasang di bumi anjeun. Jalan dieu, anjeun tiasa ngajalankeun henteu ngan ukur hiji tugas tapi seueur ngagunakeun alat anu béda di bumi anjeun nalika sayah.

Personalize Your Living Space

Milarian Produsén Bluetooth IoT Terpercaya pikeun Proyék IoT Anjeun?

Ngobrol sareng Ahli