Jasa Kumpeni Sumber-sumberna

MK106 Bluetooth Gateway

MK106 mangrupikeun colokan gateway Bluetooth leutik anu ngahijikeun téknologi WIFI sareng Bluetooth Low Energy.
MK106 gateway cocog pikeun tipe I stop kontak sareng gampang dipasang. Colokkeunna dianggo salaku scanner BLE pikeun ngumpulkeun data siaran Bluetooth alat-alat BLE di sakurilingna, sareng unggah pigura data ieu ka server MQTT ngalangkungan 2.4Ghz WIFI. Hal ieu utamina dianggo pikeun pelacakan posisi sareng monitoring BLE sensor.

• modul ESP32 internal, ngadukung BLE& Komunikasi WiFi
• Luhur 100 méteran rentang scanning (Area terbuka)
• Ngarojong calo MQTT standar, Aliyun IoT, sareng AWS IoT
• API Pangrojong pikeun ngembangkeun APP
• Diagram skéma sayogi pikeun konsumén pikeun ngembangkeun firmware

MQTT IoT Protocol
Protokol Alibaba IoT
Protokol AWS IoT
Sateuacanna
Teras

MK106 Bluetooth Gateway

MK106 mangrupikeun colokan gateway Bluetooth leutik anu ngahijikeun téknologi WIFI sareng Bluetooth Low Energy.
MK106 gateway cocog pikeun tipe I stop kontak sareng gampang dipasang. Colokkeunna dianggo salaku scanner BLE pikeun ngumpulkeun data siaran Bluetooth alat-alat BLE di sakurilingna, sareng unggah pigura data ieu ka server MQTT ngalangkungan 2.4Ghz WIFI. Hal ieu utamina dianggo pikeun pelacakan posisi sareng monitoring BLE sensor.

• modul ESP32 internal, ngadukung BLE& Komunikasi WiFi
• Luhur 100 méteran rentang scanning (Area terbuka)
• Ngarojong calo MQTT standar, Aliyun IoT, sareng AWS IoT
• API Pangrojong pikeun ngembangkeun APP
• Diagram skéma sayogi pikeun konsumén pikeun ngembangkeun firmware

MQTT IoT Protocol
Protokol Alibaba IoT
Protokol AWS IoT
BLE + Wi-Fi

BLE + Wi-Fi

Nyeken Waktos Nyata

Nyeken Waktos Nyata

Instalasi Gampang

Instalasi Gampang

Ikon tina LED

LED

Ikon tina DFU-OTA

OTA

Manajemén Aset calakan

MK106 tiasa ngawujudkeun manajemén asét calakan sareng ngahémat seueur padamelan manual sareng biaya. Salaku conto, éta tiasa dianggo pikeun ngalacak lokasi pagawé, pamakean asét, sareng suhu gudang sareng monitoring kalembaban.
Gerbang MK106 tiasa dianggo sareng MOKO Bluetooth Beacons pikeun ngabantosan anjeun ngawaskeun asét anjeun sacara real-time kalayan gampang.

Aplikasi MK106 Bluetooth Gateway pikeun Manajemén Aset Cerdas

Manajemén Aset calakan

MK106 tiasa ngawujudkeun manajemén asét calakan sareng ngahémat seueur padamelan manual sareng biaya. Salaku conto, éta tiasa dianggo pikeun ngalacak lokasi pagawé, pamakean asét, sareng suhu gudang sareng monitoring kalembaban.
Gerbang MK106 tiasa dianggo sareng MOKO Bluetooth Beacons pikeun ngabantosan anjeun ngawaskeun asét anjeun sacara real-time kalayan gampang.

Prinsip Gawe MK106 Bluetooth Gateway

Kumaha jalanna gerbang MK106?

Gerbang MK106 tiasa kéngingkeun data iklan sadaya BLE 4.2 sareng handap alat sapertos iBeacon, Eddystone, Data sénsor, jsb., sareng ngirim inpormasi anu diperyogikeun ka awan ngalangkungan protokol MQTT.

Operasi saderhana sareng konfigurasi anu gampang

MK106 gampang dipasang, anjeun tiasa masangkeunana di bumi anjeun, kantor, gudang, sareng dimana waé aya stop kontak listrik. Kalayan aplikasi mobile, anjeun tiasa sacara gampil ngatur sareng nyetél parameter gerbang sareng gancang nampi data anu diperyogikeun.

Operasi Sederhana sareng Konfigurasi Gampang MK106 Bluetooth Gateway

Operasi saderhana sareng konfigurasi anu gampang

MK106 gampang dipasang, anjeun tiasa masangkeunana di bumi anjeun, kantor, gudang, sareng dimana waé aya stop kontak listrik. Kalayan aplikasi mobile, anjeun tiasa sacara gampil ngatur sareng nyetél parameter gerbang sareng gancang nampi data anu diperyogikeun.

Diménsi MK106 Bluetooth Gateway

Pasipatan Fisik

Sasayogian tanaga

240VAC

Kaluaran kakuatan

240VAC,10Maks. Maks

Jinis colokan

TO

Bahan

ABS-FR

Warna

Bodas

Diménsi(LxWxH)

95x43.5x59mm

Kinerja Wi-Fi

Nirkabel

IEEE 802.11b / g / n

Pita frékuénsi

2.400 - 2.4835 GHz

Kisaran

Hingga 100m di daérah terbuka

Kaamanan

Buka / WEP / WPA / WPA2

Modeu ningkatkeun

OTA

Parameter hardware

MCU

ESP32

LED

Indikator status alat

Tombol

1 tombol operasi

Anteneu

Dina dewan anteneu PCB

Syarat Lingkungan

Suhu Operasional

0° C nepi ka - 40° C

Kalembaban (henteu kondensasi)

10% ka 90%

Sértipikasi

Austrilian

SAA & RCM

Sertifikasi sanésna tiasa disaluyukeun, sareng insinyur propésional MOKO tiasa ngabantosan konsumén ngadaptar sertipikatna nyalira

Kinerja Bluetooth

Standar

Bluetooth 4.2

Sensitipitas Rx

-97 dBm

Kisaran scanning

Luhur 100 méter di daérah kabuka

Laju scanning

150 Paket BLE per detik kadua

Kamampuan scanning

100 Alat BLE maks

Protokol Akses Server

MQTT

V3.1.1 TCP / TSL

Server

Calo MQTT standar, AWS IOT, Ali IoT

Service ngaropéa

Pakét

Logo, labél, kotak bungkus

Parangkat lunak

Narima firmware custom, MOKO nyayogikeun diagram skéma pikeun konsumén pikeun ngembangkeun firmware sorangan

BLE Panarima Data

BLE Panarima Data

Manajemén asét

Manajemén asét

Nyukcruk tanaga

Nyukcruk tanaga

Pangimeutan Lingkungan

Pangimeutan Lingkungan

Positon jero rohangan

Positon jero rohangan

Pidéo

Pidéo MK106 Bluetooth Gateway
Bubble Background Popup

Hayu urang ngobrol

Kami bakal ngirim File ka anjeun

   Jenis dokumén naon anu anjeun peryogikeun?

Ngobrol sareng Ahli

Bubble Background Popup

Insinyur kami bakal ngirim file kana email anjeun, mangga parios éta sacara saksama dina Email anjeun !

The Bakground of Pop1