Jasa Kumpeni Sumber-sumberna

MKGW1-BW Pro Bluetooth Gateway

MKGW1-BW Pro mangrupikeun gateway IoT multi-wireless sareng Bluetooth Low Energy (JADI) sareng Wi-Fi. Éta ngarebut data tina BLE 5 periferal sareng kirimkeun ka Internet MQTT/HTTP Server atanapi TCP/UDP Server lokal ngalangkungan Wi-Fi atanapi Ethernet.
Gateway mangrupikeun pilihan anu saé pikeun nyambungkeun aplikasi Bluetooth anjeun tanpa kompromi biaya atanapi kaamanan.

• Bluetooth 5 – 1M/2M PHY, Kodeu PHY(rentang panjang)
• Rojongan platform AWS / Azure / Google / Alibaba IoT Cloud
• Leuwih ti 150m Bluetooth rentang scanning (1M PHY sareng daérah kabuka)
• Nepi ka 319 Beacon pakét discan per detik
• Ngakuan jeung parse Apple iBeacon, Google Eddystone jeung MOKO Beacon protokol intelligently
• Awan ngawas jauh jeung ngonpigurasikeun Gateway (Manajemén awan)

Sateuacanna
Teras

MKGW1-BW Pro Bluetooth Gateway

MKGW1-BW Pro mangrupikeun gateway IoT multi-wireless sareng Bluetooth Low Energy (JADI) sareng Wi-Fi. Éta ngarebut data tina BLE 5 periferal sareng kirimkeun ka Internet MQTT/HTTP Server atanapi TCP/UDP Server lokal ngalangkungan Wi-Fi atanapi Ethernet.
Gateway mangrupikeun pilihan anu saé pikeun nyambungkeun aplikasi Bluetooth anjeun tanpa kompromi biaya atanapi kaamanan.

• Bluetooth 5 – 1M/2M PHY, Kodeu PHY(rentang panjang)
• Rojongan platform AWS / Azure / Google / Alibaba IoT Cloud
• Leuwih ti 150m Bluetooth rentang scanning (1M PHY sareng daérah kabuka)
• Nepi ka 319 Beacon pakét discan per detik
• Ngakuan jeung parse Apple iBeacon, Google Eddystone jeung MOKO Beacon protokol intelligently
• Awan ngawas jauh jeung ngonpigurasikeun Gateway (Manajemén awan)

BLE Beacon panarima

BLE Beacon panarima

Manajemén asét

Manajemén asét

Nyukcruk tanaga

Nyukcruk tanaga

Pangimeutan lingkungan

Pangimeutan lingkungan

Positon jero rohangan

OTA

Bluetooth calakan 5 Sambungan ka Awan

Dipaké babarengan jeung Bluetooth Beacons atawa alat sejen tur euweuh urusan di rumah sakit, sakola, pabrik, mall balanja, departemén pamaréntah, nu pinter MKGW1-BW Pro gateway mantuan Anjeun gampang ngatur karyawan, aset jeung sensor.

Bluetooth calakan 5 Sambungan ka Awan

Bluetooth calakan 5 Sambungan ka Awan

Dipaké babarengan jeung Bluetooth Beacons atawa alat sejen tur euweuh urusan di rumah sakit, sakola, pabrik, mall balanja, departemén pamaréntah, nu pinter MKGW1-BW Pro gateway mantuan Anjeun gampang ngatur karyawan, aset jeung sensor.

Sababaraha Konéktipitas Jaringan

Ngarojong Wi-Fi atanapi Ethernet pikeun nyambungkeun Internét sareng tiasa ngaksés MQTT standar dunya (SSL & Proksi)/HTTP (SSL / TLS)/Server jaringan TCP/UDP sapertos platform AWS/Azure/Google/Alibaba IoT Cloud.

Operasi basajan tur gampang deployment

Gampang dipasang sareng nyayogikeun rupa-rupa modeu kakuatan pikeun mastikeun yén anjeun tiasa dianggo dina sababaraha kaayaan.
Konsol GUI Wéb anu ramah sareng Manajemén Awan jauh ngagampangkeun pikeun ngonpigurasikeun Gateway sareng ngahontal aplikasi IoT anjeun gancang.

MKGW1-BW Pro Bluetooth Gateway

Pinter

Konfigurasi

GUI wéb - panganteur pamaké gateway
manajemén awan

Filter lantera pakét

Ku RSSI / alamat MAC / ngaran BLE / data atah

Bluetooth scanning logika filter

Ekspresi biasa

Parse Beacon protokol

Apple iBeacon
Google Eddystone - UID, URL, TLM
MOKO Lantera

Format data lantera

JSON array/Heksadesimal

Panyimpenan offline

Nyimpen pakét Beacon dina USB flash drive

sambungan BLE

Otomatis PHY jeung nepi ka 8 BLE périferal bisa disambungkeun

Sasayogian tanaga

Mirco USB

5V / 1A

Port DC

9-12V / 1A

Poe

IEEE 802.3af

UMUM / DESIGN

Diménsi(L x W x H)

4.72 x 4.72 x 0.89 inci (120 x 120 x 22.5 mm)

Beurat

136g

Bahan

ABS-FR

Warna

Bodas

Pamasangan

Horisontal, ngagantung dina témbok atawa siling

rating panyalindungan

IP20, UL94 V0

Suhu

Operasi: -20°C nepi ka 45°C
Panyimpenan: -40°C nepi ka 70°C

Kalembaban

maksimal 95% RH non-condensing

KONEKTIVITAS

Bluetooth

Nordic nRF52833 Cortex-M4F
Bluetooth 5.0 - 1M, 2M, Kodeu PHY

Wifi

IEEE 802.11 b/g/n
1T1R kalawan 150Mbps PHY

anteneu RF

Bluetooth 2.4GHz 4.2dBi FPC anteneu
Wi-Fi 2.4GHz 5dBi FPC anteneu

sambungan internét

WLAN / Ethernet
Gagal jaringan

Aksés server

MQTT (SSL / TLS, socks5 proxy)
HTTP (SSL / TLS)
TCP/UDP

Sértipikasi

Regulasi

AS (FCC), Éropa (Kieu, Ngahontal, RoHS)

Kustomisasi

Sadaya sertifikasi sadunya tiasa disaluyukeun

Ngarobih Logo

Ngarobih Logo

Ngaropea Paket

Ngaropea Paket

Parameter Pra-konfigurasi

Pra- Parameter konfigurasi

Ngarobih Programmer Firmware

Programmer Firmware Palanggan

Ngaropea firmware

Ngaropea firmware

Software & Dokuméntasi

Barang Katerangan Vérsi Ukuranna Update Terakhir
Solusi Chip Utama WC7220B0_Product_Brief.pdf 1.0 866KB 06/08/2020
Pamaké Mannual WC7220B0_Product_Brief.pdf 1.0 866KB 06/08/2020
Skéma WC7220B0_Product_Brief.pdf 1.0 866KB 06/08/2020
Skéma WC7220B0_Product_Brief.pdf 1.0 866KB 06/08/2020
Skéma WC7220B0_Product_Brief.pdf 1.0 866KB 06/08/2020
Skéma WC7220B0_Product_Brief.pdf 1.0 866KB 06/08/2020

Pidéo

Pidéo MKGW1-BW Bluetooth Gateway
Bubble Background Popup

Hayu urang ngobrol

Kami bakal ngirim Link Unduh ka anjeun

Ngobrol sareng Ahli

Bubble Background Popup

Insinyur kami bakal ngirim file kana email anjeun, mangga parios éta sacara saksama dina Email anjeun !

The Bakground of Pop1