Jasa Kumpeni Sumber-sumberna

MKGW-mini Ble ka WIFI Gateway

MKGW-mini mangrupikeun gateway BLE to Wi-Fi anu ngamajukeun transfer data antara server cloud sareng beacon. Di sagigireun janten pilihan pangiriman data anu terjangkau, éta mindahkeun data ngalangkungan a 2.4 Sambungan Wi-Fi GHz ka sérver anu béda. Éta sampurna cocog sareng Reungit, EMQTT, sareng jinis server cloud individu sanés. MKGW-mini ogé tiasa dianggo sampurna sareng Aliyun IoT, sareng AWS IoT, gancang sareng gampang ngabantosan anjeun sareng pamekaran sareng integrasi sistem IoT anjeun.

• Desain kompak dipasang kana ukuran mini
• Gampang dikintunkeun
• Metode catu daya anu fleksibel
• Colokkeun AC anu tiasa ditukeurkeun, ngamungkinkeun pikeun dianggo di sababaraha nagara
• Ngembangkeun firmware anjeun nyalira ku diagram skéma gratis kami
• Integrasi server anu gampang pikeun aplikasi pangwangunan salajengna
• Open-source ios sareng Android APP code pikeun gampang dianggo sadunya

MQTT IoT Protocol
Protokol Alibaba IoT
Protokol AWS IoT
Sateuacanna
Teras

MKGW-mini Ble ka WIFI Gateway

MKGW-mini mangrupikeun gateway BLE to Wi-Fi anu ngamajukeun transfer data antara server cloud sareng beacon. Di sagigireun janten pilihan pangiriman data anu terjangkau, éta mindahkeun data ngalangkungan a 2.4 Sambungan Wi-Fi GHz ka sérver anu béda. Éta sampurna cocog sareng Reungit, EMQTT, sareng jinis server cloud individu sanés. MKGW-mini ogé tiasa dianggo sampurna sareng Aliyun IoT, sareng AWS IoT, gancang sareng gampang ngabantosan anjeun sareng pamekaran sareng integrasi sistem IoT anjeun.

• Desain kompak dipasang kana ukuran mini
• Gampang dikintunkeun
• Metode catu daya anu fleksibel
• Colokkeun AC anu tiasa ditukeurkeun, ngamungkinkeun pikeun dianggo di sababaraha nagara
• Ngembangkeun firmware anjeun nyalira ku diagram skéma gratis kami
• Integrasi server anu gampang pikeun aplikasi pangwangunan salajengna
• Open-source ios sareng Android APP code pikeun gampang dianggo sadunya

MQTT IoT Protocol
Protokol Alibaba IoT
Protokol AWS IoT
BLE + Wi-Fi

BLE + Wi-Fi

Nyeken Waktos Nyata

Nyeken Waktos Nyata

Instalasi Gampang

Ikon tina LED

LED

Ikon tina DFU-OTA

OTA

Manajemén aset gudang

Éta ngajantenkeun pelacak aset di gudang gampang pikeun operasi anu lancar sareng manajemén inventarisasi langkung gampang.

Manajemén aset gudang

Éta ngajantenkeun pelacak aset di gudang gampang pikeun operasi anu lancar sareng manajemén inventarisasi langkung gampang.

Posisi jero rohangan

Ngabantosan ngalacak sareng ngaidentipikasi lokasi anu lengkep pikeun tanaga sareng alat dina hiji tempat.

Pangimeutan lingkungan di rohangan

Ngabantosan ngajaga gudang sareng kamar dina kaayaan anu khusus, ti tingkat kalembaban dugi ka suhu.

Pangimeutan lingkungan di rohangan

Ngabantosan ngajaga gudang sareng kamar dina kaayaan anu khusus, ti tingkat kalembaban dugi ka suhu.

Manajemén pakakas industri

Promotes smoother operations and preventative maintenance by providing a way to track the status of industrial equipment.

Padamelan Gampang

MKGW-mini dimaksudkan janten solusi colokan-na-muter. Éta henteu ngan saukur gampang dipasang tapi ogé ramah-pangguna. Hatur nuhun kana UI konsol ramah na, ngamimitian ku éta cukup lugas.

Kualitas Dijamin

Produk MKGW-mini parantos ngalangkungan tés sertifikasi sapertos RoHS, WEATHER, FCC, Kieu, sareng UL. Our partnership with UL and TUV industries has helped us create a standardized and quality product.

Waktos gancang ka Pasar

Tim internal MOKO urang aya 70 insinyur anu tanggung jawab sadaya tahap, ti R&D dugi ka penjualan. Tim anu kuat ieu mastikeun yén anjeun tiasa nyandak produk anjeun ka pasar kalayan gancang bari henteu kedah hariwang ngeunaan résiko umum.

Pasipatan Fisik

Sasayogian tanaga

100-240V AC, 50/60 Hz

Tipe Colokkeun

AS / AU / EU / FR / UK (Colokkeun AC anu tiasa ditukeurkeun)

Warna

Bodas

Parameter Parabot Parangkat

LED

Indikator status alat tunggal

Tombol

Tombol tunggal pikeun operasi

Sarat lingkungan

Suhu neundeun

-10° C ~ 50 ° C

Suhu operasi

0 C ~ 40 C

Kalembaban operasi

0%95% (Teu aya kondensasi)

Jasa ngaropéa

Diagram skéma tiasa disayogikeun pikeun langkung gampang ngembangkeun firmware khusus

Jasa labél bodas anu ngamungkinkeun kustomisasi logo sareng labél pikeun mérek anu langkung saé

Kinerja Wi-Fi

Pita frékuénsi

2.4GHz

Modeu Ngaronjatkeun

OTA

Kinerja Bluetooth

Standar

JADI 4.2

Kisaran scanning

100 méteran rentang scanning

Sertifikasi

Standar AS

LVD: UL62368 sareng UL 498A
EMC & RF: FCC Bagian 15E & FCC Bagian 15C

Standar UÉ

EMC: HENTEU 301 489-1& -17
Kaséhatan: HENTEU 6231162368
LVD: VDE 0620 / BS 1363 / NFC 61-314 / EN 62368
RF: EN300 328 / EN 301 893

Protokol aksés sérver

Server

EMQTT, Reungit, AWS IoT, sareng Aliyun IoT

BLE Panarima Data

BLE Panarima Data

Manajemén asét

Manajemén asét

Nyukcruk tanaga

Nyukcruk tanaga

Pangimeutan Lingkungan

Pangimeutan lingkungan

Positon jero rohangan

Posisi jero rohangan

Pidéo

Bubble Background Popup

Hayu urang ngobrol

Kami bakal ngirim File ka anjeun

   Jenis dokumén naon anu anjeun peryogikeun?

Ngobrol sareng Ahli

Bubble Background Popup

Insinyur kami bakal ngirim file kana email anjeun, mangga parios éta sacara saksama dina Email anjeun !

The Bakground of Pop1