Jasa Kumpeni Sumber-sumberna

Napigasi jero rohangan &Nyukcruk
Solusi sareng Bluetooth Beacon

Kami hirup di dunya anu gancang-gancang kalayan kamajuan téknologi anu signifikan, khususna dina dunya bisnis. Kanggo bisnis naon waé pikeun bersaing langkung pikaresepeun dina jaman ieu, éta kedah langkung kreatif, kalapa, sareng éfisién. Nanging, sanajan aranjeunna janten langkung inovatif, ngahémat sumberdaya ogé kedah janten tujuan utamina.

Kusabab ieu, aya mecenghulna navigasi jero rohangan atanapi solusi pelacak jero rohangan digabungkeun sareng sababaraha pilihan otomatisasi. Téknologi ieu ngembang popularitas unggal taun sareng sigana bakal janten trend penting dina usaha sareng pamaréntahan henteu lami.

Tumuwuhna ieu ogé direkayasa ku kanyataan yén jalma méakkeun 93% hirupna di jero rohangan. Éta tiasa di gudang, balanja, imah, enggon bisnis, kantor, sareng seueur tempat sanés anu téknologi sistem posisi Global penting pisan.

Tantangan

Kabodoan

Seueur organisasi sapertos pasar swalayan,puseur paméran,rumah sakit sareng gudang henteu terang peryogi ngagunakeun sistem posisi global di jero rohangan. Aranjeunna ngaraos yén ngatur sareng ngalacak pagawé, barang-barang, and assets are easy.

Nanging, rutinitas sapopoé ieu di organisasi di luhur matak pikaboseneun sareng nyéépkeun waktos. Kusabab ieu, aya kabutuhan pikeun ngagunakeun téknologi modéren. Ieu tiasa ngabantosan ngahémat sumberdaya perusahaan, waktos, jeung usaha.

Henteu akurat tina Sinyal GPS
Nalika Dipaké Di jero Ruangan

Dina taun-taun ayeuna, Téknologi satelit GPS parantos hasil révolusiasi posisi luar. Ampir sadaya jelema ngagaduhan alat pinter, contona, tablet sareng Smartphone, kalayan poténsi posisi sapertos kitu. Nanging, Sinyal GPS henteu dipercaya nalika dianggo di jalan sempit sareng di jero rohangan. Aranjeunna bubarkeun sareng ngaleutikan tembok sareng hateup sakurilingna, ngajantenkeun henteu praktis dina jero rohangan.

Solusi NAVIGASI Inddor

Nyukcruk jero rohangan anu suksés ayeuna dimungkinkeun berkat kamajuan téknologi. Organisasi tiasa ngahontal ieu ngalangkungan hal-hal ieu:

  • Énergi Rendah Bluetooth (JADI 4.0)
  • Idéntifikasi Frékuénsi Radio
  • Deteksi Lapang magnét
  • WIFI
  • Ultra-wideband
  • Deukeut Komunikasi Lapangan
  • Beureum bebelon
  • ios & Android
  • iBeacon & Eddystone

Sadaya téknologi ieu beda-beda ku sababaraha cara: biaya instalasi mah béda, sababaraha langkung cocog sareng akurat tibatan anu sanés, sareng usaha palaksanaanna béda-béda. Nanging, Kauntungannana BLE beacons ngalangkungan manpaat tina sadaya téknologi pelacak di luhur.

Naros tina BLE Beacons

Kusabab kitu, BLE beacons janten solusi anu paling saé pikeun ngalacak jero rohangan anu akurat, khususna dimana perjuangan GNSS. Umumna, beacons geus dipelak dina popularitas salaku GPS jero rohangan, utamina nalika diperyogikeun pikeun posisi otomatis. Ieu kusabab akurasi luhurna sareng kalenturan, anu ngajantenkeun aranjeunna tiasa dipercaya tibatan téknologi anu sanés.

Kumaha BLE Beacons Dianggo Nalika Napigasi

Nalika beacon ditandaan dina aset, jelema, atanapi barang di tempat bisnis, aranjeunna tetep ngirimkeun sinyal anu unik ti jaman ka jaman. Pelacak GPS teras ngaidentipikasi sareng maca sinyal na. Alat FM teras ngagabungkeun data ieu sareng detil lokasi GNSS teras kirimkeun ka sérver kanggo analisa. Parangkat lunak anu khusus teras bakal nangtoskeun jalma-jalma, aset, sareng barang ’tempatna.

Jasa Navigasi jero rohangan Beacon

Napigasi jero rohangan

With up to 150-meter accuracy, ble beacon is suitable for navigation in any size of the building. You can use your Smartphone to navigate various products and places like restrooms and parking areas.

Bewara jero rohangan

Stores can use beacon to notify you of the products with promotions and their location by sending the push notifications on your smart phones.

Nyukcruk & ngawaskeun

Ngalacak sareng ngawaskeun gerak kendaraan, jelema, sareng aset. When an asset is moved, atanapi upami padamel atanapi tamu nyobian ngakses kamar anu dilarang, lantera bakal ngirim bewara ka manajemén.

Analytics

BLE beacons ngabantosan manajemén pikeun nyiptakeun analitik gerakan pengunjung sareng karyawan. Ieu dimungkinkeun nalika beacon niténan gerakan real-time masarakat sareng ngirim push-notifikasi ka manajer.

Dimana Urang Kedah Suar
Napigasi jero rohangan

1. Rumah Sakit

Ku ngamangpaatkeun BLE beacons sareng alat FM, éta tiasa gampang ngatur pangunjung, pasién, pagawe, sareng aset. Manajer armada tiasa gampang ngalacak gerakan kendaraan ambulan, penderita dina dewan, ubar, sareng alat-alat médis.

2. Sakola

Masang beacon BLE di sakola tiasa ngabantosan ngalacak gerakan murangkalih. Ieu penting sabab mastikeun yén aranjeunna aman sareng aman dina lingkungan sakola.

3. Mal Balanja

Penting pisan pikeun masang beacon BLE di tempat bisnis, toko, sareng balanja. Aranjeunna ngabantosan ku cara-cara ieu;

  • Pikeun navigasi toko dina pamasaran ritel
  • Ningkatkeun pangalaman pelanggan ngalangkungan ongkos konversi di toko
  • Nganalisis pola pangunjung sareng ningalikeun daérah anu sering didatangan ku aranjeunna.

4. Bandara-bandara / Stasiun Rail / Pameran Perdagangan

Masang beacon BLE di tempat-tempat ieu penting pisan pikeun sababaraha alesan;
  • Tiasa ngabantosan dina ngatur pangunjung ku ngalacak gerakanna
  • Ngabantosan pengunjung pikeun nganapigasi sareng milarian tempat anu khusus
  • Ngaronjatkeun pangalaman pengunjung sareng papacangan

5. Industri

BLE beacons ayeuna nyebar di industri ku sabab ieu;

  • Aranjeunna ngabantosan padamelna, datang, sareng ngalacak asét,
  • Bantosan dina terang tingkat kahadiran staf
  • Aranjeunna dianggo alesan kaamanan sapertos ngawatesan sareng ngawaskeun gerakan pagawé di daérah anu kritis sareng dilarang.

6. Gudang

Masang beacon BLE di sadaya pelosok gudang mangrupikeun kaputusan anu bijaksana sabab gampang ngalacak barang sareng aset anjeun. Ieu ngabantuan dina ngadeteksi maling atanapi nanganan dagangan sesar di toko anjeun.

7. Taman mobil multi-carita

Masang Beacon BLE di tempat parkir mobil tempat anu ageung, sapertos di bandara sareng stadion, tiasa ngabantosan tamu dina nganapigasi sareng gampang mendakan jalanna kalayan gampang.

8. Paguron luhur

Navigasi jero rohangan ayeuna nyebar di kampus, sareng éta ngabantosan anggota staf, murid, sareng pengunjung pikeun ngagaduhan pangalaman kuliah anu langkung dipersonalisasi.

Mangpaat navigasi jero rohangan Beacon

Lancar ngajalankeun bisnis

Salaku bebelon BLE tiasa ngabantosan aset bisnis, barang jeung tanaga, sadaya operasi lancar sareng efektif. Aya ogé akuntabilitas maksimal pikeun sadayana anu diawaskeun, maka hasilna maksimal.

Ngaronjatkeun layanan palanggan

Kalayan lampu BLE dipasang di gudang, rumah sakit, sakola, bandara, sareng balanja, datang, murid, pasién, sareng anu balanja tiasa gampil napigasi sareng mendakan jalanna. Ieu ningkatkeun pangalaman pangguna sareng reputasi perusahaan.

Jantenkeun usaha langkung nguntungkeun

Navigasi jero rohangan ngabantosan pamasaran caket anu nyababkeun kauntungan maksimum dina usaha.

Nyingkahan karugian ku ngalacak aset

Beacon BLE tiasa gampang ngalacak gerak barang sareng aset anu berharga di tempat bisnis. Ieu ngabantuan panyalindungan anti maling, maka ngahindaran karugian.

Ningkatkeun kaamanan gaw

BLE beacons ngabantu ngalacak sareng ngawaskeun gerakan pagawé sareng pangunjung di kamar anu bahaya sareng anu dilarang di tempat anu mana waé. Ieu ngabantosan aranjeunna aman sareng ngirangan kacilakaan sareng pati di tempat damel.

Épéktip hemat sareng gampang dipasang

BLE beacon murah, sareng anjeun tiasa masangkeunana gancang sareng gampang. Bisi aranjeunna dipaling atanapi ruksak, éta gampang pikeun ngaganti aranjeunna.

Kami nawiskeun solusi pikeun proyek naon waé

Gampang pikeun kéngingkeun nilai maksimum bebelon BLE dina ukuran gedong naon waé. Urang tiasa ngatur sareng ngarobihna gumantung kana kabutuhan aplikasi proyek anjeun.

Kunaon Teknologi MOKO?

Di dieu di MOKOBlue, urang panilitian, rarancang, pabrik, sareng nyayogikeun produk Bluetooth IoT asli ka konsumén urang sacara global. Produk ieu aman dianggo sareng nawiskeun solusi anu praktis sareng dipercaya pikeun sadaya klien.

Kami parantos di industri éléktronik ieu langkung 14 taun sareng anu cukup ngalaman dina nyayogikeun produk IoT anu sampurna sareng jasa ka klien kami. MOKOBlue mangrupikeun tempat pikeun kéngingkeun sadaya produk sareng jasa IoT anu diperyogikeun ku bisnis anjeun. Kami ngagaduhan variétas anu bénten sareng dipercaya tina beacon BLE, sénsor, sareng pelacak GPS.

Anjeun tiasa ngahubungan kami iraha waé pikeun solusi pelacakan jero rohangan sareng posisi. Hardware sareng firmware kami hemat biaya sareng gampang dipasang. Kami ngarobih aranjeunna pikeun panggunaan épisién dina ukuran gedong mana waé. Éta lumaku di sagala rupa industri, sapertos ritel, ngumbara, logistik, palayanan Kaséhatan, tambang, pangwangunan, sareng pariwisata.

Jantenkeun MOKOBlue a associate bisnis anjeun ayeuna pikeun produk téknologi navigasi jero rohangan anu paling luhur anu masihan perusahaan anjeun kompetitif.

Produk unggulan H2 Navigasi Beacon

Tracker waterproof leutik sareng propésional kalayan performa RF anu kuat, Bluetooth sareng batré Li-ion internal kapasitas tinggi

Milarian Produsén Bluetooth IoT Terpercaya pikeun Proyék IoT Anjeun?

Ngobrol sareng Ahli